Primaria comunei Aliman:

Str. Principala nr. 40, cp. 907025

Telefon: +40/241/856.207

Fax: +40/241/856.222

 
Acces rapid:

- Prefectura judetului Constanta

- Consiliul Judetean Constanta

- Presedintia Romaniei

- Guvernul Romaniei

- Senatul Romaniei

- Camera Deputatilor

 

 

Accesul liber la informatie este un drept al fiecarui cetatean, reglementat prin Constitutie. Tehnologia ne ajuta acum sa fim mai aproape de locuitorii pe care trebuie sa ii deservim si cred ca prin acest site vom reusi sa imbunatatim relatia dintre administratie si cetatean ...

 

primar George NICOLA


 

ANUNT

11.05.2022

 

Primaria Aliman, a publicat un anunt privind rezultatul final la concursul de recrutare pentru ocuparea unui post vacat de executie de referent cls. III, grad prof. asistent, in cadrul Compartimentului Stare Civila, Resurse Umane. Descarca de aici ... (.pdf)

 

ANUNT

17.05.2022

 

Primaria Aliman, a publicat un anunt privind rezultatul final la concursul de recrutare pentru ocuparea a doua functii publice de executie de referent cls. III, grad prof. superior, in cadrul Compartimentului Impozite si Taxe Locale. Descarca de aici ... (.pdf)

 

ANUNT

11.05.2022

 

Primaria Aliman, a publicat un anunt privind rezultatul selectiei de dosare la concursul de recrutare pentru ocuparea unui post vacat de executie de referent cls. III, grad prof. asistent, in cadrul Compartimentului Stare Civila, Resurse Umane. Descarca de aici ... (.pdf)

 

ANUNT

11.05.2022

 

Primaria Aliman, a publicat un anunt privind rezultatul selectiei de dosare la concursul de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie de referent cls. III, grad prof. superior, in cadrul Compartimentului Impozite si Taxe Locale. Descarca de aici ... (.pdf)

 

ANUNT

15.04.2022

 

Primaria Aliman, a publicat un anunt privind organizarea in data de 16.05.2022, ora 10.00 a unui concurs de recrutare pentru ocuparea a unui post vacat de executie de referent cls. III, grad prof. asistent, in cadrul Compartimentului Stare Civila, Resurse Umane. Descarca de aici ... (.rar)

 

ANUNT

15.04.2022

 

Primaria Aliman, a publicat un anunt privind organizarea in data de 16.05.2022, ora 10.00 a unui concurs de recrutare pentru ocuparea a 2 posturi vacate de executie de referent cls. III, grad prof. superior, in cadrul Compartimentului Impozite si Taxe Locale. Descarca de aici ... (.rar)

 


 

ANUNT

14.03.2022

 

Primaria Aliman, a publicat lista cu punctele de recenzare de la nivelul judetului Constanta. Descarca de aici ... (.xls)

 

 

 

 


 

ANUNT

20.12.2021

 

Începând din 20 decembrie 2021, formularul digital de intrare în România poate fi completat electronic, accesând site-ul https://plf.gov.ro/

Cine completează Formularul digital de intrare în România?

     Formularul se completează de către toate persoanele care intră în România și călătoresc cu avionul, trenul, mijloace de transport rutiere sau navale.

Unde pot accesa formularul digital de intrare în România?

     Formularul digital poate fi generat electronic prin intermediul platformei https://plf.gov.ro, dezvoltată de Serviciul de Telecomunicații Speciale pe baza cerințelor operaționale ale Ministerului Sănătății.
     Pentru eliberarea formularului este necesară autentificarea cu o adresă de e-mail, unde utilizatorul primește un link de acces. Ulterior, se completează câmpurile cu datele solicitate. Pașii sunt similari cu cei pentru generarea certificatului digital UE COVID.

Când completez formularul?

     Formularul se completează cu maximum 24 de ore înainte de a intra în România sau în termen de 24 de ore de la trecerea frontierei. Acesta poate fi completat electronic de pe telefonul mobil, tabletă sau calculator și nu trebuie tipărit.

Ce se întâmplă cu cetățenii care vor veni fără plf?

     Persoanele care se prezintă la punctele de trecere a frontierei fără formular vor avea obligativitatea de a-l completa într-un termen de 24 de ore. Necompletarea Formularului digital de intrare în România se sancționează cu amendă de la 2.000 lei la 3.000 lei.

Cine verifică plf-ul în punctele de frontieră?

     La intrarea în țară, după verificarea cărții de identitate/pașaportului, în sistemul informatic al Poliției de Frontieră va fi afișat dacă persoana a completat formularul.

Dacă sunt persoane din aceeași familie care călătoresc împreună, completează toți formularul?

     În cazul în care membrii unei familii călătoresc împreună, formularul poate fi completat de un singur membru adult pentru toți membrii familiei.

Minorii completează formularul?

     Pentru minorii care intră pe teritoriul României, obligația de a completa formularul revine părinților, tutorelui sau reprezentatului legal.

Ce date introduc în formular?


1.    CNP și celelalte date de călătorie pentru cetățenii care călătoresc cu carte de identitate românească.

2.    Datele din pașaport sau din cartea de identitate, pentru persoanele care nu călătoresc în baza cărții de identitate românești.

Informațiile referitoare la mijloacele de transport sunt cele de pe biletele de călătorie.

Trebuie să introduc toate țările prin care am trecut?

     În formular se introduc datele despre țara în care am călătorit, dar și cele ale țărilor pe care le-am tranzitat în ultimele 14 zile. Declararea unor date false în Formularul digital de intrare în România intră sub incidența prevederile Codului Penal și se pedepsește conform legii.

Dacă am greșit, pot edita formularul?


     Odată salvat, formularul nu mai poate fi modificat. Dacă doriți să actualizați informațiile din formular, puteți să îl completați încă o dată și să salvați.
Toate formularele pe care le-ați completat la intrarea în țara noastră pot fi vizualizate în meniul „Listă formulare” din aplicație.

Ce se întâmplă cu formularele după completare?

     Formularul ajută personalul medical să realizeze anchetele epidemiologice și să asigure măsurile sanitare în sprijinul populației.
Pe baza datelor din formular, direcțiile de sănătate publică vor putea identifica și lua legătura mai ușor cu persoanele care au intrat în contact, în timpul călătoriei, cu un cetățean infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Unde se stochează datele din formular?

     Toate formularele se stochează în infrastructura de comunicații a statului român. Datele sunt protejate fizic și juridic și nu sunt transmise către terțe persoane.

Cine are acces la datele personale completate în formular?

    Datele completate în formular sunt accesate doar de angajații autorizați ai direcțiilor de sănătate publică și pot fi folosite strict cu scopul desfășurării anchetelor epidemiologice.
STS asigură măsurile specifice de securitate cibernetică ale sistemului informatic de eliberare a formularului digital de intrare în România.

Dacă nu am adresă de e-mail cum completez formularul?

     Persoanele care nu dețin o adresă de e-mail se pot adresa aparținătorilor sau unor persoane apropiate de încredere, pentru a completa formularul cu datele personale.

 


 

ANUNT

10.12.2021

 

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Aliman, a publicat Hotararea nr. 1 a CLSU privind dispunerea masurilor de preventie ia raspandirii  infectarii cu virusul SARS COV 2. Descarca Hotararea de aici ... (.pdf)

 


 

ANUNT

06.12.2021

 

Primăria comunei Aliman, are in vedere atribuirea unui contract de achizitie pentru executarea unor lucrari de intretinere strazi pietruite din com. Aliman, jud. Constanta. Descarca anuntul complet aici ... (.pdf)

 


 

ANUNT

23.09.2021

 

Primăria comunei Aliman, a publicat un anunt privind atribuirea contractului de achizitie de lucrari privind executarea unui put foraj pentru alimentarea cu apa in localitatea Floriile, com. Aliman, jud. Constanta. Descarca anuntul complet aici ... (.pdf)

 


 

ANUNT

01.12.2020

 

Primăria comunei Aliman, a publicat Hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta privind carantinarea comunei Aliman incepand cu data de 02.12.2020 incepand cu ora 08:00, timp de 14 zile. Descarca anuntul complet aici ... (.pdf)

 

ANUNT

22.04.2020

 

Primăria comunei Aliman, a publicat un anunt referitor la regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de fenomene meteorologice periculoase avand ca efect producerea secetei pedologice. Descarca anuntul complet aici ... (.pdf)

 

Descarca modelul de Înştiinţare cu privire la pierderile produse culturilor agicole de calamitaţile naturale (secetă) - (depusă în baza OMADR nr.97/2020 / OMAI nr.63/2020) (.doc)

 

Acesta poate fi transmis prin email la adresa: primaria.aliman@gmail.com  cat si pe fax: 0241856207 sau 0241856222.

 


 

ANUNT

22.04.2020

 

Primăria comunei Aliman, a publicat un anunt cu privire la modalitatea înregistrării deceselor și nașterilor la nivelul Primăriei comunei Aliman, compartiment Stare Civilă, pe perioada Stării de Urgență. Descarca anuntul complet aici ... (.pdf)

 


 

ANUNT

03.04.2020

 

Primăria comunei Aliman, a publicat procedura de declarare si inregistrare a actelor de deces in perioada Starii de Urgenta. Descarca anuntul complet aici ... (.pdf)

 


 

ANUNT

03.04.2020

 

Primăria comunei Aliman, a publicat procedura de declarare a casatoriilor in perioada Starii de Urgenta. Descarca anuntul complet aici ... (.pdf)

 


 

ANUNT

02.03.2020

 

Primăria comunei Aliman, a publicat un anunt privind organizarea unui concurs pentru ocuparea functiei contractuale vacante de sofer microbuz scolar. Descarca anuntul complet aici ... (.pdf)

 


 

ANUNT

27.02.2020

 

Primăria comunei Aliman, a publicat un anunt transmis de Prefectura jud. Constanta privind masurile care trebuie luate pentru prevenirea infectiei cu COVID19. Descarca anuntul complet aici ... (.pdf)

 


 

ANUNT

01.04.2019

 

Primăria comunei Aliman, a publicat un anunt privind organizarea unei licitatii publice deschise cu strigare. Descarca anuntul complet aici ... (.pdf)

 

ANUNT

11.03.2019

 

Primăria comunei Aliman, a publicat un anunt privind organizarea unei licitatii publice deschise cu strigare. Descarca anuntul complet aici ... (.pdf)

 

 


 

 

 

 

| Acasa | Localizare | Populatie | Istoric | Economie | Patrimoniu | Cont@ct |

.: vizualizare optima: 1024/768 px, IE6 sau Firefox2, flash, .pdf reader :.

2013 © Primaria comunei Aliman.
   v2.0   Toate drepturile rezervate.
  .: un produs SAAR SURFACES :.